Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  BREZŽIČNI ZVONEC P5732

  Blagovna znamka: EMOS
  Morate nabaviti hišni zvonec in iščete enostavno in funkcionalno rešitev? Želite imeti svobodno možnost, kamor tipko in zvonec namestite? Brezžični hišni zvonec P5732 je izdelek, ki ga iščete.
  Koda izdelka: 8592920087831
  Zaloga: Trenutno ni na zalogi. Za dobavni rok nas kontaktirajte.
  17,50 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Hišni brezžični zvonec P5732

  Morate nabaviti hišni zvonec in iščete enostavno in funkcionalno rešitev? Želite imeti svobodno možnost, kamor tipko in zvonec namestite? Brezžični hišni zvonec P5732 je izdelek, ki ga iščete.
  Brezžični zvonec z nadomestno tipko uporabite v gospodinjstvu, zelo prav pride tudi za uporabo v pisarni, obratu ali stanovanju. Poleg tega, da je pripravljen za udobno in enostavno namestitev, vas razveselijo tudi pametne funkcije in 38 shranjenih melodij. Nastavljiva glasnost zvonjenja kar na 90 dB poskrbi za to, da se vam noben obisk ne izmuzne. Izrazita optična signalizacija vas poleg tega na zvonjenje opozori na primer v trenutku, ko imate na ušesih slušalke. Ni vam treba skrbeti niti za to, kamor namestiti vodoodporno tipko, ki ima doseg do 100 m od zvonca. Zagotovo vas razveseli možnost združiti z zvoncem druge tipke, ki po zaslugi funkcije „self-learning“ ne bodo vplivale na ostale zvonce v okolici.

  Hišni zvonec za univerzalno uporabo

  Brezžični zvonec EMOS P5732 vas preseneti s svojim elegantnim videzom in praktičnostjo. Zvonec razpolaga z dualnim napajanjem s pomočjo treh baterij 1,5V AAA, hkrati pa preko mikro USB vhoda. Pri tipki zadostuje ena baterija 3V.
  Zvonec je opremljen s funkcijo samodejnega združevanja (self-learning), po zaslugi katere je pripravljen za zanesljivo delovanje v nekaj trenutkih.

  Pripravljen za namestitev tam, kjer ga potrebujete

  Imate za svoj zvonec pripravljeno mesto, ki je daleč od vira elektrike? Z brezžičnim zvoncem in tipko je to brez težav. Zvonec je opremljen z odprtino za obešenje, v pakiranje pa vam poleg potrebnih vijakov priložimo tudi obojestranski lepilni trak. Tipko torej lahko namestite prav tam, kamor bo treba.
  Poleg tega je tipka vodoodporna in zmore tudi neugodne vremenske razmere. Lahko jo torej namestite k vhodnim vratom, na vrata ograje ali na primer na drsna vrata ograje.

  Izrazita svetlobna signalizacija in 38 melodij zvonjenja

  Na prihajajoči obisk vas zvonec lahko opozori na razdaljo do 100 m z eno od 38 zanimivih melodij, pa tudi z izrazito svetlobno signalizacijo. Da bo za vas zvok zvonca vedno prijeten, lahko nastavite tudi kateri od 4 nivojev glasnosti. Gluhe osebe in starši majhnih otrok bodo zagotovo cenili tudi to, da se zvok zvonca lahko povsem izklopi, na prihod obiska pa opozarja samo svetlobna signalizacija. Zahtevne uporabnike poleg tega zagotovo razveseli tudi dejstvo, da se s sistemom lahko združijo tudi drugi sprejemniki in tipke.
  Vas zanima, kako je videti uporaba zvonca EMOS P5732 c praksi? Oglejte si naš video posnetek.

  38 privzetih melodij, svetlobna signalizacija

  Tudi hišni zvonec vas lahko spravi v dobro voljo. Izberite med 38 melodijami zvonjenja tisto, ki vam ustreza. Nato pa jo kombinirajte z izrazito svetlobno signalizacijo glede na to, kakšne so vaše trenutne potrebe. Sistem lahko nastavite v 3 načine zvonjenja: (1) samo melodija, (2) melodija in svetlobna signalizacija, (3) samo svetlobna signalizacija.

  Signalizacija na razdaljo do 100 m

  Imate od vrat do sprejemnika predaleč? Zvočni signal na prostem lahko premaga razdaljo do 100 m.

  Vodoodporna tipka

  Zvonec je namenjen za uporabo v notranjih prostorih. Tipka za zvonec z zaščito IP44 je pa povsem pripravljena tudi na vplive neugodnih vremenskih razmer. Zato ga lahko namestite k vratom ali vratom ograje.

  Močna najvišja glasnost zvočnega signala

  Zvonec EMOS P5732 je opremljen s štirimi privzetimi nivoji glasnosti za nastavitev optimalne intenzivnosti zvonjenja. Ne bo se vam zgodilo, da bi preslišali poštarja ali družinski obisk, ali pa bi se nasprotno ob vsakem zvonjenju zdrznili.

  Napajanje na baterije ali mikro USB

  Zvonec, nameščen na drugi strani hiše za vas nekoristen. Ne pustite se omejevati s potrebo napajanja obeh delov sistema iz omrežja. Zvonec in dodatna tipka sta po zaslugi brezžičnega načina napajanja pripravljena za polno delovanje praktično kjerkoli.

   

  Parametri:

  napajanje glavne enote 3× 1,5 V AAA (ni priloženo) + micro USB 5 V
  napajanje tipke 1× 3 V CR2032 (priloženo)
  doseg tipke 100 m
  posebne funkcije izrazita optična signalizacija zvonjenja
   
  optična signalizacija na tipki da
  optična signalizacija na zvoncu da
  možnost dodati drugo tipko da, max. 16
  dodatna (nadomestna) tipka P5732T
  nadzor glasnosti da, 4 nivoji
  najvišja glasnost zvonjenja 90 dB
  število melodij 38
  število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
  število tipk v pakiranju 1 kos
  barva bela
  način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
  vodoodporna tipka da
  način prenosa brezžični zvonec
  prenosna frekvenca 433 MHz
  prodajna embalaža 1 kos, blister

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *