Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  BREZŽIČNI TERMOSTAT OpenTherm P5611OT

  Blagovna znamka: EMOS
  Brezžični sobni termostat s 6 prednastavljenimi in 3 uporabniško nastavljivimi programi nadzoruje idealno temperaturo ter uravnava ogrevalni sistem in klimatsko napravo podnevi in ponoči.
  Koda izdelka: 8592920098028
  Zaloga: Na zalogi
  89,90 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Uporaben toplotni čuvaj za vaš dom

  Poleti in pozimi uživajte v stabilni in idealni temperaturi v gospodinjstvu. Nič več temperaturnih nihanj, le prijetna toplota brez skrbi. Brezžični sobni termostat s 6 prednastavljenimi in 3 uporabniško nastavljivimi programi nadzoruje idealno temperaturo ter uravnava ogrevalni sistem in klimatsko napravo podnevi in ponoči. Razpon nastavitev temperature od 7 °C do 30 °C zagotavlja prijetno temperaturo poleti in pozimi. Prednost je preprosto upravljanje in jasen osvetljen zaslon z velikimi številkami ter informacijami o trenutni in želeni temperaturi.

  Regulacija za ogrevalne in hladilne sisteme

  Ročni brezžični termostat je mogoče priključiti tako na ogrevalni kot na hladilni sistem. Pozimi termostat vzdržuje optimalno temperaturo in preprečuje drago pregrevanje. V vročih poletnih dneh termostat poskrbi za hlajenje brez neprijetnih temperaturnih šokov. Uživajte v občutku popolnega udobja vse leto.

  Nastavitev temperature od 7 °C do 30 °C

  Nič več temperaturnih šokov, tekanja do kotla in dragega ponovnega ogrevanja – termostat nadzoruje idealno temperaturo za vas. Ustvarite prijetno sobno temperaturo, da se boste počutili najbolje. Za optimalno temperaturo preprosto izberite temperaturo od 7 °C do 30 °C na termostatu, ki ga lahko nastavite v korakih po 0,2 °C. Na zaslonu lahko vidite, ali nastavljena temperatura ustreza dejanski sobni temperaturi.

   

  Jasen zaslon z osvetlitvijo

  Zaradi velikih številk na zaslonu lahko zlahka vidite trenutno in nastavljeno temperaturo, česar ne bodo cenili le tisti, katerih vid ni več popoln. Zaslon odlikujeta jasnost in izrazita osvetlitev. Zaradi osvetljenega zaslona je upravljanje termostata v temi ali pri šibki svetlobi enostavno.

  Izjemen doseg do 100 m

  Brezžična povezava stikalne in krmilne enote v dosegu 100 m omogoča uporabo termostata v večjih prostorih - družinskih hišah, stanovanjih in pisarnah. Razdalja med krmilno in stikalno enoto je največ 100 m na odprtem prostoru. V zaprtih prostorih je lahko domet manjši, ker signal ovirajo stene ali druge ovire.
  Komplet ima tako imenovano funkcijo "samoučenja" - termostat lahko ustvari lastno kodo za seznanjanje, ki jo sprejemnik sprejme in shrani v svoj pomnilnik. Tako lahko komplet razširite do 6 sprejemnikov, kar je primerno za krmiljenje IR-panelov.

   

  Open Therm

  Termostat lahko povežete s kotlom, ki podpira komunikacijo OpenTherm. Prednost tega je, da se moč kotla lahko uravnava ne le s temperaturo prostora, temveč tudi s temperaturo vode v sistemu in drugimi spremenljivkami. Preklapljanje se izvaja z OT in relejem. Večina termostatov ima samo izhod OT ali relejski izhod. Termostat Emos P5611OT ima oba izhoda za povezavo s kotlom.

  Termostat poveča učinkovitost ogrevalnega sistema, zmanjša stroške in je enostaven za namestitev.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *