Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  BREZŽIČNI ZVONEC P5729

  Blagovna znamka: EMOS
  Sodoben hišni zvonec EMOS v elegantni beli barvi je okroglih oblik, na svet pa sije z dvema LED diodama, ki signalizirata njegovo brezhibno delovanje. Dioda na tipki je rdeče barve, dioda na zvoncu pa modre. Oba dela seta med sabo komunicirata preko radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz.
  Koda izdelka: 8592920080405
  Zaloga: Na zalogi
  23,20 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave
  Odstranite embalažo, priključite, zvonite. Tako hitro namestitev zagotavlja avtomatsko povezovanje po zaslugi načina „self-learning“. V 25-ih sekundah po priključitvi zvonca v vtičnico se zvonce in tipka združita. Takoj po združitvi zvonca in tipke lahko užibvate v zares izjemnem dosegu seta. Do 180 metrov je odlična vrednost. Všeč vam bo tudi ničelno vzdrževanje zvonca. Vodoodporna tipka z zvoncem namreč komunicira preko radijskih valov. To pa zna tudi brez baterije, potreba po zamenjavi, torej odpade. Energija za oddajanje signala v zvonec se namreč ustvari s samim pritiskom na tipko. Odlična funkcija brezžičnega zvonca P5729 je tudi njegov dolgoročni spomin, ki zagotovi brezhibno delovanje tudi po izpadu toka.

  Brezžični zvonec EMOS

  Ko iščete zvonec, potrebujete njegovo hitro namestitev, velik doseg, ničelno vzdrževanje, pa tudi zanesljivost. Vse na kupu boste našli v tem setu brezbaterijske tipke in hišnega zvonca za v vtičnico. Z zvoncem lahko povežete do šest tipk, ki jih lahko kupite posebej.

  Zvonjenje opozori na vsakoga

  Nobenega napeljevanja žic in vrtanja v stene več. Vodoodporna tipka in hišni zvonec med sabo komunicirata na razdaljo do 180 metrov. Zvonec doma priključite v izbrano vtičnico, tipko po združitvi s pomočjo obojestranskega lepilnega traka pa namestite, kamor potrebujete. Vse je funkcionalno v nekaj minutah.

  Po želji predvaja vašo priljubljeno melodij

  Ne dolgočasi vas s klasičnim „crrr“ ali „ding dong“. Izbirate lahko med skupaj 36 melodijami na štirih nivojih glasnosti.  Če zvonjenja nikakor ne želite preslišati, zna ta hišni zvonec melodijo predvajati z intenzivnostjo do 90 dB. Poleg tega na zvoncu med aktiviranjem sveti modra LED dioda.

  Ena sem, druga tam..

  Potrebujete za en zvonec več tipk?  Imamo enostavno rešitev. Set EMOS P5729 lahko povežete tudi s šestimi tipkami, ki jih kupite posebej. Eno lahko namestite na vratca, drugo na vhodna vrata, naslednjo na primer pred garažo ali teraso. Domišljija v tem primeru enostavno ne pozna meja.

  Všeč je

  Sodoben hišni zvonec EMOS v elegantni beli barvi je okroglih oblik, na svet pa sije z dvema LED diodama, ki signalizirata njegovo brezhibno delovanje. Dioda na tipki je rdeče barve, dioda na zvoncu pa modre. Oba dela seta med sabo komunicirata preko radijskih valov s frekvenco 433,92 MHz.

   

  Najpomembnejši parametri:
   
  napajanje glavne enote 230 V AC
  napajanje tipke brez napajanja
  doseg tipke 180 m
  posebne funkcije tipka brez ovir za invalidne osebe
   
  optična signalizacija na tipki da
  optična signalizacija na zvoncu da
  možnost dodati drugo tipko da, max. 6
  dodatna (nadomestna) tipka P5729T
  nadzor glasnosti da, 4 nivoji
  najvišja glasnost zvonjenja 90 dB
  število melodij 36
  število sprejemnikov v pakiranju 1 kos
  število tipk v pakiranju 1 kos
  barva bela
  način povezovanja avtomatsko povezovanje – self-learning
  vodoodporna tipka da
  način prenosa brezžični zvonec
  prenosna frekvenca 433 MHz
  prodajna embalaža 1 kos, blister

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *