Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
    Meni Close

    JUPOL GOLD ADVANCED BELI 2L

    Blagovna znamka: JUB
    Jupol Gold je okolju prijazna, na osnovi vodne disperzije polimernih veziv izdelana visoko pokrivna notranja zidna barva.
    Koda izdelka: 3838527593975
    Zaloga: Na zalogi
    11,08 € z DDV
    i h
    Prejemnik
    *
    *
    Način dostave
    Naziv
    Predvidena dostava
    Cena
    Brez možnosti dostave

    Jupol Gold je okolju prijazna, na osnovi vodne disperzije polimernih veziv izdelana visoko pokrivna notranja zidna barva. Uporabna je za dekorativno zaščito sten in stropov v stanovanjskih in poslovnih zgradbah, šolah, vrtcih, bolnišnicah, hotelih, domovih za starostnike in drugih objektih. Primerne podlage so fini ometi vseh vrst, z izravnalnimi masami zglajene površine, papirnate in flis reliefne tapete, reliefne tapete iz steklenih vlaken, pa tudi mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, iverice, neometan beton, ipd. Možen je tudi nanos na dobro oprijete stare disperzijske premaze in dobro oprijete dekorativne omete vseh vrst.

    Barvo odlikuje izjemno nizka vsebnost lahko hlapnih organskih snovi, ne vsebuje mehčal in težkih kovin. Je enostavna za nanašanje in na voljo v široki paleti barvnih odtenkov. Barvni film je dobro paroprepusten in odporen na mokro drgnjenje, tako da lahko ne pretirano oprijeto umazanijo s prebarvanih površin obrišemo s krpo namočeno v raztopino običajnih gospodinjskih čistil. Za barvanje normalno vpojnih, svetlih in ne preveč umazanih površin v manj zahtevnih objektih običajno zadošča že enoslojni nanos.


    Lastnosti:

    • Podaljšan čas obdelave.
    • Lažji nanos omogoča daljši čas za popravo napak.
    • Pri korekturah sledi valjčka niso opazne.

    Poraba:

    • 160 - 190 ml/m2 za dvoslojni nanos
    0.0 0
    Napišite svoje mnenje Close
    • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
    *
    *
    • Slabo
    • Odlično
    *
    *
    *