Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  KUHINJSKA TEHTNICA EV014B ČRNA

  Blagovna znamka: EMOS
  Z digitalno tehtnico iz kaljenega stekla se lahko podate tudi v najbolj zahtevne recepte. Visoka natančnost merjenja 1 g in enostavno upravljanje bosta cenila tako čisti začetnik kot tudi izkušen kuhar.
  Koda izdelka: 8592920006917
  Zaloga: Na zalogi
  9,90 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Digitalna kuhinjska tehtnica EV014

  Z digitalno tehtnico iz kaljenega stekla se lahko podate tudi v najbolj zahtevne recepte. Visoka natančnost merjenja 1 g in enostavno upravljanje bosta cenila tako čisti začetnik kot tudi izkušen kuhar. Prednost tehtnice je funkcija TARE, po zaslugi katere vam ni vam več treba odmerjati vsake sestavine posebej. S tem prihranite čas in rabljeno posodo. Praktične lastnosti tehtnice dopolnjuje sodoben videz v minimalističnem slogu.

  Elegantna tanka zasnova

  Digitalno tehtnico višine le 15 mm lahko shranite v vsak predal. Če pogosto pečete in kuhate, jo pustite pri roki na kuhinjskem pultu, izjemno bo videti v vsaki sodobni kuhinji. Čisto kaljeno steklo v kombinaciji s preglednim zaslonom LCD pritegne pozornost pristašev minimalizma in brezčasne zasnove.

  Funkcija dodatnega tehtanja (TARE)

  Pametna funkcija TARE je kot nalašč za vse, ki v kuhinji ne želijo porabiti niti minute več. Po zaslugi dodatnega tehtanja vam ni treba posebej odmerjati posameznih sestavin v več skledah. Enostavno dodajate eno surovino za drugo v eno skledo. Vedno zadostuje samo, da na kratko pritisnete tipko TARE, s čimer se vrednost na zaslonu izbriše. Uporaba je tako enostavna, da jo zmorejo tudi otroci.

  Dolga življenjska doba in higienska površina iz kaljenega stekla

  Tehtalna površina iz kaljenega jekla je odporna na praske, ne poči pa niti pri visoki obremenitvi. Digitalna tehtnica vam bo zanesljivo služila dolga leta. Stekleno površino lahko temeljito očistite in živila brez skrbi tehtate neposredno brez uporabe sklede.

  Visoka natančnost tehtanja in nosilnost 5 kg

  Po zaslugi visoke občutljivosti tehtnica pokaže težo živil z natančnostjo 1 g do najvišje zgornje meje 5 kg. Indikator preobremenitve nadzoruje vašo oceno in vas takoj opozori, če mejo presežete. S pomočjo tipke unit lahko zbirate med enotami g, oz, lb in kg. Tako se z veseljem lahko lotite različnih slovenskih in tujejezičnih receptov.

  Varčno napajanje z 1 baterijo

  Za napajanje tehtnice je potrebna samo ena baterija 3 V CR2032, ki je priložena. Indikator stanja baterije vas na potrebno zamenjavo pravočasno opozori. Po tehtanju tehtnico izklopite ročno, če pa pozabite, se povsem samodejno izklopi sama, varčuje z energijo in je prijazna do vaše denarnice.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *