Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  MALE KLOROVE TABLETE 1 kg - POČASITOPNE

  Blagovna znamka: Planet Pool
  Male klorove tablete so sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode.
  Koda izdelka: 4038755550316
  Zaloga: Na zalogi
  14,90 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Male klorove tablete so sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode. Primerne za vse trdote vode, pH-nevtralne, z več kot 80% aktivnega klora. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Uporabljamo jih za dolgoročno dezinfekcijo. Uporaba: Idealna pHvrednost: 7,0 - 7,6. Idealna vsebnost klora: 1 - 3 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

  Uporaba: Dolgoročna dezinfekcija: vsakih 7 dni dodajte 4 tablete (1 tableta 20 g) na 10 m3 vode. Pri prvem polnjenju in sunkovitem kloriranju uporabite Klor granulat. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom lahko tudi v skimer. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Pri mešanju sredstva z drugimi klorirnimi sredstvi lahko pride do močnih reakcij in eksplozije.

  Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

  Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *