Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  SREDSTVO ZA ODSTANJEVANJE OLJNIH MADEŽEV 0,5l

  Blagovna znamka: Mellerud
  Sredstvo za odstranjevanje oljnih in mastnih madežev Mellerud je namenjeno odstranjevanju sintetičnih in mineralnih motornih olj, olja za menjalnike in strojnega olja, rastlinskega olja, kurilnega olja in dizelskega goriva.
  Koda izdelka: 4004666112158
  Zaloga: Na zalogi
  12,60 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Sredstvo za odstranjevanje oljnih in mastnih madežev Mellerud je namenjeno odstranjevanju sintetičnih in mineralnih motornih olj, olja za menjalnike in strojnega olja, rastlinskega olja, kurilnega olja in dizelskega goriva. Oljne madeže odstranjuje popolnoma z globinskim učinkom na vseh vrstah vpojnih in nevpojnih podlag kot npr. tlakovci in klinker, beton in betonske plošče, keramika, estrih, ter naravni kamen, kot npr. marmor in granit, ki je položen na tleh, garažnih tleh, dovozih, kuhinjskih delovnih površinah in delovnih ploščah.

  Enostavna uporaba: sredstvo za odstranjevanje oljnih madežev Mellerud enakomerno obilno nanesite na suhe umazane dele. Pri uporabi ne varčujte s čistilom. Čistilo pustite delovati, dokler se v celoti ne posuši (trajanje je odvisno od vremenskih vplivov in lahko traja do štiri ure). Na koncu ostanke čistila skrtačite in zdrgnite s krtaco na držalu ali sirkovo krtaco ter cisto vodo. Pri starejših ali zelo trdovratnih oljnih madežih lahko po potrebi postopek čiščenja ponovite.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *