Išči
Prikaži cene vključno z DDV
Prodajni program
  Meni Close

  ČISTILO ZA BAZENE 1L

  Blagovna znamka: Planet Pool
  Čistilo za bazen je alkalno čistilo, ki ga uporabljamo za čiščenje organske umazanije in za čiščenje bazenskega roba. Topi olje, maščobe, saje in kozmetiko. Za keramiko, bazensko folijo in plastiko.
  Koda izdelka: 4038755533111
  Zaloga: Na zalogi
  6,95 € z DDV
  i h
  Prejemnik
  *
  *
  Način dostave
  Naziv
  Predvidena dostava
  Cena
  Brez možnosti dostave

  Čistilo za bazen je alkalno čistilo, ki ga uporabljamo za čiščenje organske umazanije in za čiščenje bazenskega roba.Topi olje, maščobe, saje in kozmetiko.

  Uporaba: Za čiščenje bazenskega roba je potrebno gladino vode spustiti čim nižje pod umazani rob. Čistilo nerazredčeno ali razredčeno z vodo v razmerju 1:2 nanesite na gobo ali krpo, zdrgnite površino bazena in takoj sperite z vodo. Pri trdovratnejših madežih postopek ponovite. Na lakiranih površinah, lahkih kovinah in eloksiranih površinah pred čiščenjem opravite preizkus odpornosti materiala. Sredstva ne uporabljajte na jeklu, plemenitem oz. nerjavnem jeklu. Ne uporabljajte pri temperaturah višjih kot 30°C.

  Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. Pri delu uporabljajte zaščitne rokavice odporne na kemikalije.
  Preprečite stik s kožo in očmi.


   
  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *